Politička akademija HDZ BiH - Znanje pobjeđuje!

    Croatian(HR)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Odžana Zimska škola Političke akademije HDZ-a BiH

There are no translations available.

DSCN5453

Politička akademija HDZ BiH održala je svoju Zimsku školu na Kupresu od 31. siječnja do 2. veljače 2016. godine. Tijekom trodnevne Zimske škole Političke akademije HDZ-a BiH na Kupresu, koja je održana u organizaciji Političke akademije HDZ BiH, partnerske Zaklade Hanns Seidel i Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, polaznici V. generacije HDZ-a BiH sudjelovali su na predavanjima i radionici na temu protokola i političkog komuniciranja.

DSCN5468

Na početku održavanja Zimske škole Političke akademije HDZ BiH sudionike i goste pozdravili su Aleksandra Markić Boban, ravnateljica zagrebačkog ureda njemačke Zaklade Hanns Seidel, Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade HDZ-a  i Lidija Bradara, ravnateljica Političke akademije HDZ BiH.

Prvi dan Zimske škole predavanja su održali Saša Marić iz ureda ministra financija BiH  na temu ‘’Mehanizam koordinacije, a posebnu čast polaznicima je učinio Predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, koji je polaznicima V. generacije predavao na temu ‘’BiH na putu prema europskim integracijama s osvrtom na aktualnu političku situaciju u BiH’’.

DSCN5427

DSCN5450
Drugog dana Zimske škole polaznici V. generacije sudjelovali su na predavanju i radionici pod nazivom ‘’Osnove protokola’’ koje je održala Veleposlanica Milada Privora, bivša ravnateljica Državnog protokola RH. Na predavanju su polaznici upoznali osnove ponašanja u javnom životu političara, kao i osnovama ponašanja na radnim sastancima, prijemima i javnim skupovim, a na radionici su simulirali i svečani ručak i domjenak.

Na kraju drugog radnog dana, kao i zadnjeg dana šhole, polaznici su sudjelovali na radionici ‘’Političko komuniciranje’’ koje je održala profesorica Anika Rešetar. Polaznici su vježbali kako predstaviti osobe i događaje u različitim situacijama.
DSCN5482

Na Zimskoj školi Političke akademije HDZ-a BiH sudjelovalo je  tridesetak polaznika V. generacije  Političke akademije HDZ-a BiH, a aktivno su sudjelovali i alumnisti Zaklade HDZ iz Hrvatske i PA HDZ-a BiH.


 DSCN5444

Rad Zimske škole Političke akademije HDZ BiH ocijenjen je izvrsnim od strane polaznika, predavača i dužnosnika, a tijekom zaključivanja rada rukovodstvo Političke akademije HDZ-a BiH je najavilo početak drugog semestra za V. generaciju polaznika, kao i neke nove projekte.