Politička akademija HDZ BiH - Znanje pobjeđuje!

    HrvatskiEngleskiDeutsch (DE-CH-AT)

Predavanja za Alumni klub PA ZHDZ u Međugorju

Tomic_zhdz_230_x_129Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Političkom akademijom Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine organizirala je seminar za nositelje političke odgovornosti s lokalne i regionalne razine iz redova Alumni kluba Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Predavanja su održali: prof.dr.sc. Dragan Čović, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine na temu „Politička situacija u BiH s osvrtom na položaj Hrvata u BiH”, prof.dr.sc.fra. Iko Skoko s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na temu Sudjelovanje katolika u političkom životu, Doktrinarna nota” te prof.dr.sc. Zoran Tomić, sa Sveučilišta u Mostaru na temu Odnosi s javnošću u politici”.


Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta je prigodom susreta s Draganom Čovićem, predsjednikom HDZ BiH i Lidijom Bradarom, političkom ravnateljicom Političke akademije HDZ BiH uručio nastavni plan i program sa syllabusima Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. Uvjereni smo da je ovo samo početak još tješnje suradnje dviju političkih akademija i sestrinskih političkih stranaka, istaknuli su svi sudionici.